Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28172
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПузік, Л. М.-
dc.contributor.authorБондаренко, В. А.-
dc.contributor.authorГайова, Л. О.-
dc.date.accessioned2023-03-24T19:59:47Z-
dc.date.available2023-03-24T19:59:47Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПузік Л. М., Бондаренко В. А., Гайова Л. О. Порівняльна оцінка збереженості капусти пекінської залежно від способу пакування та величини головки. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, 29–30 листопада 2022 р.. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 241-244uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28172-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПорівняльна оцінка збереженості капусти пекінської залежно від способу пакування та величини головкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьоного, І. І. Назаренка

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6_SCIENTIFIC BASIS_2022-242-245.pdf299.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.