Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28172
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пузік, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Бондаренко, В. А. | - |
dc.contributor.author | Гайова, Л. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-24T19:59:47Z | - |
dc.date.available | 2023-03-24T19:59:47Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Пузік Л. М., Бондаренко В. А., Гайова Л. О. Порівняльна оцінка збереженості капусти пекінської залежно від способу пакування та величини головки. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, 29–30 листопада 2022 р.. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 241-244 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28172 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Порівняльна оцінка збереженості капусти пекінської залежно від способу пакування та величини головки | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьоного, І. І. Назаренка |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
6_SCIENTIFIC BASIS_2022-242-245.pdf | 299.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.