Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28134
Title: Кинематика процесса измельчения зерна в роторной дробилке и затраты мощности на ее работу
Other Titles: Кінематика процесу подрібнення зерна в роторній дробарці і витрати потужності на її роботу
Kinematics to the process of grinding down of grain in to the rotor crusher and expenses of power on its work
Authors: Нанка, А. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Нанка А. В. Кинематика процесса измельчения зерна в роторной дробилке и затраты мощности на ее работу. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. вип. 156 «Технічні науки» «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2015. С. 480-489
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 156
Abstract: Приведено математическое описание кинематических процессов, протекающих в рабочей зоне дробилки, где процесс измельчения зерна исполняется резанием-скалыванием. На основании рассмотренной геометрии движения зерна в рабочей камере дробилки предложен расчет мощности процесса измельчения
Приведений математичний опис кінематичних процесів, що протікають в робочій зоні дробарки, де процес подрібнення зерна виконується різаннямсколюванням. На підставі розглянутої геометрії руху зерна в робочій камері дробарки запропонований розрахунок потужності процесу подрібнення
Mathematical description of kinematics processes, flowings in the working area of crusher is resulted, where the process of grinding down is carried out cuttingsplitting off. On the basis of the considered geometry of motion of grain the calculation of power of process of grinding down is offered in the working chamber of crusher
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28134
Appears in Collections:Випуск 156: Механізація сільськогосподарського виробництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№156_2015_74.pdf390.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.