Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27973
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ержигитова, П. | - |
dc.contributor.author | Жумагалиева, Г. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-23T18:47:20Z | - |
dc.date.available | 2023-03-23T18:47:20Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Ержигитова П., Жумагалиева Г. М. Особенности мясной продуктивности и оценка качества мяса молодняка овец эдильбаевской породы. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, 29–30 листопада 2022 р. , науч. рук. Г. М. Жумагалиева. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 119-122 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27973 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Особенности мясной продуктивности и оценка качества мяса молодняка овец эдильбаевской породы | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | "Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьоного, І. І. Назаренка |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
6_SCIENTIFIC BASIS_2022-120-123.pdf | 293.4 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.