Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27961
Title: Принципиальная схема технологической линии по производству джема из соковых выжимков топинамбура
Authors: Атаханов, Шухратжон Нуриддинович
Рахимов, У.
Атамирзаева, С.
Акрамбоев, Р.
Каноатов, Х.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Атаханов Ш. Н., Рахимов У., Атамирзаева С., Акрамбоев Р., Каноатов Х. Принципиальная схема технологической линии по производству джема из соковых выжимков топинамбура. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 113-114.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27961
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_113-114.pdf120.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.