Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27958
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Федак, Вікторія Ігорівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-23T16:50:43Z | - |
dc.date.available | 2023-03-23T16:50:43Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Дейниченко Г. В., Федак В. І. Дослідження властивостей білково-вуглеводної молочної сировини для виробництва молоковмісних десертів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 143-144. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27958 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Дослідження властивостей білково-вуглеводної молочної сировини для виробництва молоковмісних десертів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_143-144.pdf | 97.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.