Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27955
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛетута, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorФролова, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorЩербак, Т.А.-
dc.date.accessioned2023-03-23T16:44:01Z-
dc.date.available2023-03-23T16:44:01Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЛетута Т. М., Фролова Т. В., Щербак Т. А. Дослідження мікробіологічних показників якості свіжих овочів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 259-260.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27955-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження мікробіологічних показників якості свіжих овочівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_259-260.pdf114.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.