Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27783
Title: Аналіз труднощів під час навчання аудіюванню та шляхи їх подолання
Authors: Борисова, А. О.
Колесник, А. О.
Мануєнкова, О. О.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Борисова А. О., Колесник А. О., Мануєнкова О. О. Аналіз труднощів під час навчання аудіюванню та шляхи їх подолання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 199-200
Series/Report no.: Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27783
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-199-200.pdf137.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.