Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27776
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯцун, Л. М.-
dc.contributor.authorСелютін, С. В.-
dc.date.accessioned2023-03-22T15:31:01Z-
dc.date.available2023-03-22T15:31:01Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationЯцун Л. М., Селютін С. В. Особливості стратегічного управління підприємств ресторанного господарства як фрактальних систем. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 189-190uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27776-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМенеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14-
dc.titleОсобливості стратегічного управління підприємств ресторанного господарства як фрактальних системuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-189-190.pdf135.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.