Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27772
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТкачова, С. С.-
dc.contributor.authorЧатченко, О. Є.-
dc.date.accessioned2023-03-22T15:23:32Z-
dc.date.available2023-03-22T15:23:32Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationТкачова С. С., Чатченко О. Є. Репутаційний менеджмент сучасних організацій. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 183-184uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27772-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМенеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14-
dc.titleРепутаційний менеджмент сучасних організаційuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t2_15.05.19-183-184.pdf136.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.