Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27668
Назва: | Польові дослідження технології вирощування картоплі під соломою |
Інші назви: | Полевые исследования технологии выращивания картофель под соломой To the justification of mechanized technologies energy conservation potato production in the steppe zone of ukraine |
Автори: | Пастухов, В. І. Бакум, М. В. Ящук, Д. А. Головін, І. О. Крохмаль, Д. В. Адамчук, В. В. Присяжний, В. Г. Корнієнко, С. І. Могильна, О. М. Мельник, О. В. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Пастухов В. І. , Бакум М. В. , Ящук Д. А. , Головін І. О. , Крохмаль Д. В. , Адамчук В. В. , Присяжний В. Г. , Корнієнко С. І. , Могильна О. М. , Мельник О. В. Польові дослідження технології вирощування картоплі під соломою. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. вип. 156 «Технічні науки» «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2015. С. 120-125 |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 156 |
Короткий огляд (реферат): | На підставі польових досліджень визначено вплив шару соломи на мікроклімат в зоні розташування бульб картоплі в залежності від агрофону і способу посадки та врожайність і якість продукції На основании полевых исследований определено влияние слоя соломы на микроклимат в зоне расположения клубней картофеля в зависимости от агрофона и способа посадки а также урожайность и качество продукции Based on field research the influence of a layer of straw on the microclimate in the area of the potato, depending on the state of the field and method of planting and yield and product quality |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27668 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 156: Механізація сільськогосподарського виробництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№156_2015_20.pdf | 1.05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.