Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27668
Title: | Польові дослідження технології вирощування картоплі під соломою |
Other Titles: | Полевые исследования технологии выращивания картофель под соломой To the justification of mechanized technologies energy conservation potato production in the steppe zone of ukraine |
Authors: | Пастухов, В. І. Бакум, М. В. Ящук, Д. А. Головін, І. О. Крохмаль, Д. В. Адамчук, В. В. Присяжний, В. Г. Корнієнко, С. І. Могильна, О. М. Мельник, О. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Пастухов В. І. , Бакум М. В. , Ящук Д. А. , Головін І. О. , Крохмаль Д. В. , Адамчук В. В. , Присяжний В. Г. , Корнієнко С. І. , Могильна О. М. , Мельник О. В. Польові дослідження технології вирощування картоплі під соломою. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. вип. 156 «Технічні науки» «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2015. С. 120-125 |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 156 |
Abstract: | На підставі польових досліджень визначено вплив шару соломи на мікроклімат в зоні розташування бульб картоплі в залежності від агрофону і способу посадки та врожайність і якість продукції На основании полевых исследований определено влияние слоя соломы на микроклимат в зоне расположения клубней картофеля в зависимости от агрофона и способа посадки а также урожайность и качество продукции Based on field research the influence of a layer of straw on the microclimate in the area of the potato, depending on the state of the field and method of planting and yield and product quality |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27668 |
Appears in Collections: | Випуск 156: Механізація сільськогосподарського виробництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№156_2015_20.pdf | 1.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.