Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27619
Назва: Надзвичайні ситуації, пов’язані з викидом аміаку, на підприємствах харчової промисловості
Автори: Полтавець, Н. С.
Науковий керівник : Чорна, Т. М.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Полтавець Н. С. Надзвичайні ситуації, пов’язані з викидом аміаку, на підприємствах харчової промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Чорна Т. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 462.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27619
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_462.pdf101.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.