Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27593
Title: Технологія борошняних кондитерських виробів із використанням маси для формування на основі екструдованого ядра соняшникового насіння
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Гурікова, Ірина Миколаївна
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Євлаш В. В., Кузнецова Т. О., Гурікова І. М. Технологія борошняних кондитерських виробів із використанням маси для формування на основі екструдованого ядра соняшникового насіння. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 241-242.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27593
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_241-242.pdf112.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.