Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27570
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorПрименко, Владислав Геннадійович-
dc.date.accessioned2023-03-21T07:42:30Z-
dc.date.available2023-03-21T07:42:30Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationГоловко Т. М., Применко В. Г. Дослідження механізму реакції селеніту натрію з гідратованою матрицею добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ). Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 233-234.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27570-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження механізму реакції селеніту натрію з гідратованою матрицею добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_233-234.pdf172.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.