Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27561
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorГузенко, Василь Володимирович-
dc.contributor.authorМітькін, І.В.-
dc.date.accessioned2023-03-21T06:45:01Z-
dc.date.available2023-03-21T06:45:01Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Гузенко В. В., Мітькін І. В. Дослідження тривалості мембранного концентрування пектинових екстрактів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 38-39.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27561-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження тривалості мембранного концентрування пектинових екстрактівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_38-39.pdf114.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.