Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27561
Название: Дослідження тривалості мембранного концентрування пектинових екстрактів
Авторы: Дейниченко, Григорій Вікторович
Гузенко, Василь Володимирович
Мітькін, І.В.
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дейниченко Г. В., Гузенко В. В., Мітькін І. В. Дослідження тривалості мембранного концентрування пектинових екстрактів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 38-39.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27561
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_38-39.pdf114.16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.