Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27559
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.contributor.authorЧеканов, Микола Анатолійович-
dc.contributor.authorПак, Андрій Олегович-
dc.date.accessioned2023-03-21T06:41:45Z-
dc.date.available2023-03-21T06:41:45Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Чеканов М. А., Пак А. О. Фізико-математичне оцінювання енергоефективності процесів на прикладі кондуктивного та конвективного нагрівання. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 83-84.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27559-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleФізико-математичне оцінювання енергоефективності процесів на прикладі кондуктивного та конвективного нагріванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_83-84.pdf132.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.