Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27485
Title: Применение вторичного сырья и модифицирующих присадок для повышения эксплуатационных свойств изделий
Other Titles: Застосування вторинної сировини і модифікуючих домішок для підвищення експлуатаційних властивостей виробів
Application of recycled materials and modified additives to increase of operational properties of articles
Authors: Марков, А. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Марков А. В. Применение вторичного сырья и модифицирующих присадок для повышения эксплуатационных свойств изделий. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства присвячений 85-річчю університету, Вип. 158 «Ресурсозберігаючі технології, матеріали та обладнання у ремонтному виробництві». 2015. С. 162-176.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка присв. 85-річчю ун-ту;№ 158
Abstract: Выполнен анализ методов использования вторичного сырья (отходов различных производств) для модифицирования расплавов при производстве и восстановлении изделий. Показано, что их применение позволяет повысить уровень потребительских свойств и экономить использование легирующих добавок
Виконано аналіз методів використання вторинної сировини (відходів різних виробництв) для модифікування розплавів при виробництві та відновленні виробів. Показано, що їх застосування дозволяє підвищити рівень споживчих властивостей й економити використання легуючих домішок
The analysis methods for the use of secondary raw materials (various waste products) for the modification of melts during the production and recovery of products. It is shown that their use can increase the level of consumer properties and save the use of alloying elements
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27485
Appears in Collections:Випуск 158: Ресурсозберігаючі технології, матеріали та обладнання у ремонтному виробництві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№158_2015_27.pdf345.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.