Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27324
Назва: Сравнение износостойкости легированных чугунов в условиях лабораторных и стендовых испытаний
Інші назви: Проаналізовано вплив хімічного складу і структурного стану легованих білих чавунів зі сфероїдальними карбідами ванадію на зносостійкість в різних умовах абразивного зношування
Comparison of wear resistance of alloyed cast irons in laboratory and bench scale testing
Автори: Пастухова, Т. В.
Ефременко, В. Г.
Чейлях, А. П.
Чабак, Ю. Г.
Брыков, М. А.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Пастухова Т. В., Ефременко В. Г., Чейлях А. П., Чабак Ю. Г., Брыков М. А. Сравнение износостойкости легированных чугунов в условиях лабораторных и стендовых испытаний. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства присвячений 85-річчю університету, Вип. 158 «Ресурсозберігаючі технології, матеріали та обладнання у ремонтному виробництві». 2015. С. 56-63.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка присв. 85-річчю ун-ту;№ 158
Короткий огляд (реферат): Проанализировано влияние химического состава и структурного состояния легированных белых чугунов со сфероидальных карбидами ванадия на износостойкость в различных условиях абразивного изнашивания
Проаналізовано вплив хімічного складу і структурного стану легованих білих чавунів зі сфероїдальними карбідами ванадію на зносостійкість в різних умовах абразивного зношування
The influence of the chemical composition and structural state of alloyed cast iron with spheroidal vanadium carbide upon wear resistance in various conditions of abrasive wear is analyzed
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27324
Розташовується у зібраннях:Випуск 158: Ресурсозберігаючі технології, матеріали та обладнання у ремонтному виробництві

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№158_2015_11.pdf1.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.