Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27321
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБантковский, В. А.-
dc.contributor.authorАветисян, В. К.-
dc.contributor.authorЗавалий, Н. А.-
dc.date.accessioned2023-03-19T08:11:44Z-
dc.date.available2023-03-19T08:11:44Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБантковский В. А., Аветисян В. К., Завалий Н. А. Оценка качества текущего ремонта оборудования. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства присвячений 85-річчю університету, Вип. 158 «Ресурсозберігаючі технології, матеріали та обладнання у ремонтному виробництві». 2015. С. 37-43.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27321-
dc.description.abstractРазработаны предложения относительно методических подходов к оценке качества текущего ремонта технологического оборудования на основе системы показателей возобновления (восстановления) его работоспособностиuk_UA
dc.description.abstractРозроблено пропозиції відносно методичних підходів до оцінювання якості поточного ремонту технологічного обладнання на основі системи показників відновлення його працездатностіuk_UA
dc.description.abstractProposals regarding methodologies for assessing the quality of maintenance of process equipment based on the scorecard renewal of his capacity for workuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка присв. 85-річчю ун-ту;№ 158-
dc.titleОценка качества текущего ремонта оборудованияuk_UA
dc.title.alternativeОцінка якості поточного ремонту обладнанняuk_UA
dc.title.alternativeAssessment of quality of maintenance of equipmentuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 158: Ресурсозберігаючі технології, матеріали та обладнання у ремонтному виробництві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№158_2015_8.pdf295.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.