Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27268
Title: Потреби в соціально-історичному вимірі
Authors: Малюк, Л. П.
Варипаєва, Л. М.
Варипаєв, О. М.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Малюк Л. П., Варипаєва Л. М., Варипаєв О.М. Потреби в соціально-історичному вимірі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 169-170
Series/Report no.: Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27268
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-169-170.pdf137.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.