Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27214
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMaliuk, L.-
dc.contributor.authorVarypaiev, O.-
dc.contributor.authorVarypaieva, L.-
dc.date.accessioned2023-03-17T13:49:02Z-
dc.date.available2023-03-17T13:49:02Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationMaliuk L., Varypaiev O., Varypaieva L. Service strategies in the hospitality industry. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 139-140uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27214-
dc.language.isoen_USuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМенеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14-
dc.titleService strategies in the hospitality industryuk_UA
dc.title.alternativeСтратегії обслуговування в індустрії гостинностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-139-140.pdf109.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.