Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27206
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Л. М.-
dc.contributor.authorСавицька, Н. Л.-
dc.contributor.authorЧміль, Г. Л.-
dc.date.accessioned2023-03-17T13:42:27Z-
dc.date.available2023-03-17T13:42:27Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationЯнчева Л. М., Савицька Н. Л., Чміль Г. Л. Просування послуг закладів вищої освіти. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 137-138uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27206-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМаркетингові проблеми та інновації в сучасних умовах господарювання;Секція 13-
dc.titleПросування послуг закладів вищої освітиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-137-138.pdf137.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.