Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27203
Title: Аналіз споживчого сприйняття кулінарної продукції супермаркету
Authors: Савицька, Н. Л.
Михайлова, М. В.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Савицька Н. Л., Михайлова М. В. Аналіз споживчого сприйняття кулінарної продукції супермаркету. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 135-136
Series/Report no.: Маркетингові проблеми та інновації в сучасних умовах господарювання;Секція 13
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27203
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-135-136.pdf135.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.