Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27194
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПроскурніна, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-03-17T13:34:16Z-
dc.date.available2023-03-17T13:34:16Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationПроскурніна Н. В. Особливості використання технології чат-ботів у роздрібному бізнесі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 129-130uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27194-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМаркетингові проблеми та інновації в сучасних умовах господарювання;Секція 13-
dc.titleОсобливості використання технології чат-ботів у роздрібному бізнесіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t2_15.05.19-129-130.pdf136.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.