Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27174
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАфанасьєва, О. П.-
dc.contributor.authorЖегус, О. В.-
dc.date.accessioned2023-03-17T13:16:47Z-
dc.date.available2023-03-17T13:16:47Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationАфанасьєва О. П., Жегус О. В. Формування концепції усвідомленого споживання інноваційних продуктів харчування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 121-122uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27174-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМаркетингові проблеми та інновації в сучасних умовах господарювання;Секція 13-
dc.titleФормування концепції усвідомленого споживання інноваційних продуктів харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-121-122.pdf136.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.