Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27163
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Губський, Сергій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Добровольська, Олена Владиславівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-17T13:09:00Z | - |
dc.date.available | 2023-03-17T13:09:00Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Губський С. М., Добровольська О. В. Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідження. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 18 травня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 296-297. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27163 | - |
dc.description.abstract | Метою даної роботи є наукометричне дослідження сучасного стану розробленості питання щодо дефініції та методів визначення антиоксидантної активності (АОА) харчових систем за даними наукометричної бази Web of Science (WoS). | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | наукометрія | uk_UA |
dc.subject | антиоксидант | uk_UA |
dc.title | Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідження | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hubskyy_metody_vyznachennya_antyoksydantnoyi_konf_kharkiv_2017_296-297.pdf | 318.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.