Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27163
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГубський, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorДобровольська, Олена Владиславівна-
dc.date.accessioned2023-03-17T13:09:00Z-
dc.date.available2023-03-17T13:09:00Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationГубський С. М., Добровольська О. В. Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідження. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 18 травня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 296-297.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27163-
dc.description.abstractМетою даної роботи є наукометричне дослідження сучасного стану розробленості питання щодо дефініції та методів визначення антиоксидантної активності (АОА) харчових систем за даними наукометричної бази Web of Science (WoS).uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectнаукометріяuk_UA
dc.subjectантиоксидантuk_UA
dc.titleМетоди визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідженняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hubskyy_metody_vyznachennya_antyoksydantnoyi_konf_kharkiv_2017_296-297.pdf318.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.