Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27124
Title: Передумови підвищення міжнародної конкурентоспроможності країни
Authors: Чернишова, Л. О.
Мурадов, М.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Чернишова Л. О., Мурадов М. Передумови підвищення міжнародної конкурентоспроможності країни. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 93-94
Series/Report no.: Міжнародна економіка;Секція 11
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27124
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-93-94.pdf136.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.