Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27124
Title: | Передумови підвищення міжнародної конкурентоспроможності країни |
Authors: | Чернишова, Л. О. Мурадов, М. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Чернишова Л. О., Мурадов М. Передумови підвищення міжнародної конкурентоспроможності країни. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 93-94 |
Series/Report no.: | Міжнародна економіка;Секція 11 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27124 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t2_15.05.19-93-94.pdf | 136.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.