Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26742
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГубський, Сергій Михайлович-
dc.date.accessioned2023-03-15T10:36:09Z-
dc.date.available2023-03-15T10:36:09Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГубський С. М. Вплив розчинника на екстракцію антоціанів із порошку чорниці. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 263-264.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-478-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26742-
dc.description.abstractМетою даної публікації було дослідження впливу розчинника на ефективність екстракції антоціанових речовин з ліофільного порошку дикоростучої чорниці, зібраної на території гір Карпати (Україна).uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectантиоксидантuk_UA
dc.subjectчерникаuk_UA
dc.titleВплив розчинника на екстракцію антоціанів із порошку чорниціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hubskyy_vplyv_rozchynnyka_na_ekstraktsiyu_tezy_kharkiv_2019_263-264.pdf196.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.