Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26591
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГрідін, О. В.-
dc.date.accessioned2023-03-14T14:09:26Z-
dc.date.available2023-03-14T14:09:26Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГрідін О. В. Значення зернопродуктового підкомплексу в дотриманні продовольчої безпеки України. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, вип. 161 «Економічні науки»; 2015. С. 136-144uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26591-
dc.description.abstractРозглянуто основні принципи, на яких базується продовольча безпека України. Досліджено динаміку виробництва зернових в Україні. Проаналізовано фактичний рівень споживання основних продуктів харчування населенням України та проведено порівняння з раціональними нормами. Визначена необхідність забезпечення виробництва якісної продукції, а також максимально повного збереження її якісних властивостей і характеристик. Вказані чинники, що безпосередньо впливають на забезпечення продовольчої безпеки. Зазначені основні напрямки вирішення проблеми забезпечення продовольчої безпеки та окреслені основні завдання в сфері зернопродуктового підкомплексу в цьому контексті.uk_UA
dc.description.abstractРассмотрено основные принципы, на которых базируется продовольственная безопасность Украины. Исследована динамика производства зерновых в Украине. Проанализирован фактический уровень потребления основных продуктов питания населением Украины и проведено сравнение с рациональными нормами. Определена необходимость обеспечения производства качественной продукции, а также максимально полного сохранения ее качественных свойств и характеристик. Указаны факторы, которые непосредственно влияют на обеспечение продовольственной безопасности. Указанные основные направления решения проблемы обеспечения продовольственной безопасности и обозначены основные задачи в сфере зернопродуктового подкомплекса в этом контексте.uk_UA
dc.description.abstractThe basic principles that underpin food security of Ukraine. Investigated the dynamics of grain production in Ukraine. Analyzed the actual level of consumption of basic foodstuffs in the Ukraine and comparison with rational norms. Identified the need to ensure the production of quality products and the most complete preservation of its qualitative properties and characteristics. The factors that directly affect food security. These main directions of solving the problem of food security and outlines the main tasks in the sphere of grain products subcomplex in this context.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 161-
dc.subjectпродовольча безпекаuk_UA
dc.subjectзернопродуктовий підкомплексuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.subjectпродовольственная безопасностьuk_UA
dc.subjectзернопродуктовый подкомплексuk_UA
dc.subjectпродукты питанияuk_UA
dc.subjectfood securityuk_UA
dc.subjectgrain complexuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.titleЗначення зернопродуктового підкомплексу в дотриманні продовольчої безпеки Україниuk_UA
dc.title.alternativeЗначение зернопродуктового подкомплекса в обеспечении продовольственной безопасности Украиныuk_UA
dc.title.alternativeThe Value of grain products subcomplex in ensuring food security of Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 161: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK№161_18.pdf334.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.