Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26583
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГубський, Сергій Михайлович-
dc.date.accessioned2023-03-14T13:50:01Z-
dc.date.available2023-03-14T13:50:01Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГубський С. М. Досвід використання програми Design-Expert у плануванні експерименту магістрами. Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності: тези Першої Міжнар. наук.-метод. конф., 31 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 265-266.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26583-
dc.description.abstractУ даному дослідженні представлений досвід використання програмного продукту Design-Expert компанії Stat-Ease, Inc. (США), який було отримано при виконанні експериментів магістрами, що був пов’язаний з визначенням оптимальних умов процесу екстракції антиоксидантів з рослинної сировини для створення інноваційних функціональних продуктів харчування.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectпланування експериментуuk_UA
dc.subjectDesing-Expertuk_UA
dc.titleДосвід використання програми Design-Expert у плануванні експерименту магістрамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
hubskyy_dosvid_vykorystannya_prohramy_Design_Expert_kharkiv_2019_265-266.pdf232.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.