Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26583
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Губський, Сергій Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-14T13:50:01Z | - |
dc.date.available | 2023-03-14T13:50:01Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Губський С. М. Досвід використання програми Design-Expert у плануванні експерименту магістрами. Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності: тези Першої Міжнар. наук.-метод. конф., 31 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 265-266. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26583 | - |
dc.description.abstract | У даному дослідженні представлений досвід використання програмного продукту Design-Expert компанії Stat-Ease, Inc. (США), який було отримано при виконанні експериментів магістрами, що був пов’язаний з визначенням оптимальних умов процесу екстракції антиоксидантів з рослинної сировини для створення інноваційних функціональних продуктів харчування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | планування експерименту | uk_UA |
dc.subject | Desing-Expert | uk_UA |
dc.title | Досвід використання програми Design-Expert у плануванні експерименту магістрами | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
hubskyy_dosvid_vykorystannya_prohramy_Design_Expert_kharkiv_2019_265-266.pdf | 232.76 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.