Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26572
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чміль, Ганна Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Джгуташвілі, Наталія Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-14T13:13:39Z | - |
dc.date.available | 2023-03-14T13:13:39Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Чміль Г. Л., Джгуташвілі Н. М. Управління клієнтським досвідом в умовах цифрової економіки. Маркетинг ХХІ століття: виклики змін: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю заснування кафедри маркетингу і комерційної діяльності ХДУХТ, 8–10 жовтня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 138-139. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-507-6 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26572 | - |
dc.description.abstract | Сучасна індустрія гостинності – це високотехнологічна галузь, орієнтована на створення та надання нових, актуальних ціннісних пропозицій в кожній точці взаємодії клієнта із закладом готельноресторанного господарства. Тому в умовах цифрової трансформації економіки актуальним є дослідження науково-практичного інструментарію управління клієнтським досвідом. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | управління клієнтським досвідом | uk_UA |
dc.subject | заклади готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | споживач | uk_UA |
dc.subject | надання послуги | uk_UA |
dc.subject | цифрові технології | uk_UA |
dc.title | Управління клієнтським досвідом в умовах цифрової економіки | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
chmil_dzhhutashvili_upravlinnya_kliyentskym_dosvidom_konf_kharkiv_2020_138-139.pdf | 525.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.