Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2649
Title: Використання насіння люцерни в технології хлібопечення
Authors: Бараболя, О. В.
Марініч, Л. Г.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Бараболя О. В., Марініч Л. Г. Використання насіння люцерни в технології хлібопечення. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 394-395 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2649
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-394-395.pdf309 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.