Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 463 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Отримання конкурентоспроможних м’ясопродуктів із використанням харчових добавок вітчизняного виробництваСаламанова, Н. В.; Камсуліна, Н. В.
2012Вивчення показників якості мармеладу желейного з рослинними добавками під час зберіганняАртамонова, М. В.; Лисюк, Г. М.; Туз, Н. Ф.
2012Енергозберігаюча технологія пектину з біохімічно підготовленої бурякової сировиниКрапивницька, І. О.; Перцевой, Ф. В.
2012Формування споживних властивостей збивних харчових продуктів із йодовмісною добавкоюДейниченко, Г. В.; Дюкарева, Г. І.
2012Сучасний стан наукових досліджень у галузі харчових технологійЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.
2012Сучасні тенденції розвитку ритейлу в Україні та світіПічугіна, Т. С.; Безгінова, Л. І.
2012Підприємницький потенціал України порівняно з країнами ЄСКраснокутська, Н. С.
2012Дослідження вологозв’язуючих властивостей м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату білково-мінеральногоГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.
2012Разработка технологии получения безалкогольных напитков с использованием медаВолкова, С. В.; Цед, Е. А.; Красовская, А. Н.; Автухович, С. В.
2012Аналітичне обґрунтування стабілізації гетерогенних систем шляхом регулювання МАШГоральчук, А. Б.