Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 463 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
...
47
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2012
Отримання конкурентоспроможних м’ясопродуктів із використанням харчових добавок вітчизняного виробництва
Саламанова, Н. В.
;
Камсуліна, Н. В.
2012
Вивчення показників якості мармеладу желейного з рослинними добавками під час зберігання
Артамонова, М. В.
;
Лисюк, Г. М.
;
Туз, Н. Ф.
2012
Енергозберігаюча технологія пектину з біохімічно підготовленої бурякової сировини
Крапивницька, І. О.
;
Перцевой, Ф. В.
2012
Формування споживних властивостей збивних харчових продуктів із йодовмісною добавкою
Дейниченко, Г. В.
;
Дюкарева, Г. І.
2012
Сучасний стан наукових досліджень у галузі харчових технологій
Черевко, О. І.
;
Михайлов, В. М.
2012
Сучасні тенденції розвитку ритейлу в Україні та світі
Пічугіна, Т. С.
;
Безгінова, Л. І.
2012
Підприємницький потенціал України порівняно з країнами ЄС
Краснокутська, Н. С.
2012
Дослідження вологозв’язуючих властивостей м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату білково-мінерального
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Полупан, В. В.
2012
Разработка технологии получения безалкогольных напитков с использованием меда
Волкова, С. В.
;
Цед, Е. А.
;
Красовская, А. Н.
;
Автухович, С. В.
2012
Аналітичне обґрунтування стабілізації гетерогенних систем шляхом регулювання МАШ
Горальчук, А. Б.
Discover
Author
28
Павлюк, Р. Ю.
20
Погарська, В. В.
14
Дубініна, А. А.
10
Дейниченко, Г. В.
8
Лосєва, С. М.
7
Потапов, В. О.
6
Михайлов, В. М.
6
Пілюгіна, І. С.
5
Бубенець, І. Г.
5
Гапонцева, О. В.
.
next >
Date issued
463
2012