Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26380
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБлизнюк, О. П.-
dc.contributor.authorСіфурова, А. І.-
dc.date.accessioned2023-03-13T15:29:09Z-
dc.date.available2023-03-13T15:29:09Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationБлизнюк О. П., Сіфурова А. І. Використання структурнокласифікаційного підходу в управлінні оборотним капіталом підприємств торгівлі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 17-18uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26380-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesСучасний стан та перспективи розвитку фінансово-кредитної системи україни;Секція 9-
dc.titleВикористання структурнокласифікаційного підходу в управлінні оборотним капіталом підприємств торгівліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-17-18.pdf134.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.