Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26367
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГрідін, О. В.-
dc.date.accessioned2023-03-13T14:55:52Z-
dc.date.available2023-03-13T14:55:52Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГрідін О. В. Теоретичні та практичні аспекти перспектив розвитку підприємств борошномельно-круп’яної галузі України. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, вип. 162 «Економічні науки». 2015. С. 123-130uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26367-
dc.description.abstractВ статті визначено та окреслено роль борошномельно-круп'яної галузі в розвитку харчової промисловості зокрема та аграрного сектору економіки України в цілому. Виявлено вплив чинників на стан та динаміку розвитку галузі. Проведено комплексний ретроспективний аналіз ситуації на ринку борошна в Україні та світі. Крім того, в статті визначені сучасні тенденції досліджуваного ринку та вказані передумови покращення ситуації в сферах виробництва та переробки зернаuk_UA
dc.description.abstractВ статье определена и очерчена роль мукомольно-крупяной отрасли в развитии пищевой промышленности в частности и аграрного сектора экономики Украины в целом. Выявлено влияние факторов на состояние и динамику развития отрасли. Проведен комплексный ретроспективный анализ ситуации на рынке муки в Украине и мире. Кроме того, в статье определены современные тенденции исследуемого рынка и указаны предпосылки улучшения ситуации в сферах производства и переработки зерна.uk_UA
dc.description.abstractThe article defines and outlines the role of the milling industry in the development of the food industry in particular and the agricultural sector of Ukraine's economy in General. The influence factors on the condition and dynamics of development of the industry. Conducted a comprehensive retrospective analysis of the situation on the flour market in Ukraine and the world. In addition, the article identifies the current trends of this market and are prerequisites for the improvement of the situation in the spheres of production and processing of grain.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 162-
dc.subjectаграрний секторuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectборошномельнокруп'яна галузьuk_UA
dc.subjectпродовольча безпекаuk_UA
dc.subjectринок борошнаuk_UA
dc.subjectзерновиробництвоuk_UA
dc.subjectаграрный секторuk_UA
dc.subjectпищевая промышленностьuk_UA
dc.subjectмукомольнокрупяная отрасльuk_UA
dc.subjectпродовольственная безопасностьuk_UA
dc.subjectрынок мукиuk_UA
dc.subjectзернопроизводствоuk_UA
dc.subjectagricultural sectoruk_UA
dc.subjectfood industryuk_UA
dc.subjectmilling industryuk_UA
dc.subjectfood securityuk_UA
dc.subjectthe market of flouruk_UA
dc.subjectgrain productionuk_UA
dc.titleТеоретичні та практичні аспекти перспектив розвитку підприємств борошномельно-круп’яної галузі Україниuk_UA
dc.title.alternativeТеоретические и практические аспекты перспектив развития предприятий мукомольно-крупяной отрасли Украиныuk_UA
dc.title.alternativeTheoretical and practical aspects of the prospects of development of the enterprises of flour-and-cereals industry in Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 162: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
162_2015_17.pdf350.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.