Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26327
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогомолова, К. С.-
dc.date.accessioned2023-03-13T13:04:14Z-
dc.date.available2023-03-13T13:04:14Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБогомолова К. С. Управління конкурентоспроможністю сільськогосподарської продукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, вип. 162 «Економічні науки». 2015. С. 99-107uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26327-
dc.description.abstractЗабезпечення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції є дуже складним процесом, тому рішення поставленої задачі можливе лише на основі формування цілісної системи управління конкурентоспроможністю. Враховуючи те, що система управління конкурентоспроможністю продукції є однією з підсистем управління виробництвом, відповідно, її побудова повинна спиратися на загальні принципи системи управління в цілому. У статті наведені основні формулювання понять: «конкурентоспроможність», «якість», «конкурентні переваги підприємства», «управління конкурентоспроможністю продукції», запропонований ряд підходів для формування системи управлінняuk_UA
dc.description.abstractОбеспечение конкурентоспособности сельскохозяйственной продукции является очень сложным процессом, поэтому решение поставленной задачи возможно лишь на основе формирования целостной системы управления конкурентоспособностью. Учитывая то, что система управления конкурентоспособностью продукции является одной из подсистем управления производством, следовательно, ее построение должно опираться на общие принципы системы управления в целом. В статье приведены основные формулировки понятий: «конкурентоспособность», «качество», «конкурентные преимущества предприятия», «управление конкурентоспособностью продукции», предложен ряд подходов для формирования системы управления.uk_UA
dc.description.abstractEnsuring the competitiveness of agricultural products is a complex process, so the solution of the problem is possible only on the basis of the formation of an integrated system of management of competitiveness. Given that the Management System products is one of the subsystems of production management, therefore, its construction should be based on the general principles of management systems in general. The paper presents the basic concepts of the wording: "competitiveness", "quality", "competitive advantages", "Management of competitiveness of production," proposed a number of approaches for the formation of the control system.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 162-
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectконкурентні перевагиuk_UA
dc.subjectсистема управлінняuk_UA
dc.subjectконкурентоспособностьuk_UA
dc.subjectпредприятиеuk_UA
dc.subjectпродукцияuk_UA
dc.subjectкачествоuk_UA
dc.subjectконкурентные преимуществаuk_UA
dc.subjectсистема управленияuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectcompanyuk_UA
dc.subjectproductsuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectcompetitive edge management systemuk_UA
dc.titleУправління конкурентоспроможністю сільськогосподарської продукціїuk_UA
dc.title.alternativeУправление конкурентоспособностью сельськохозяйственной продукцииuk_UA
dc.title.alternativeManagement of competitiveness of productuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 162: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
162_2015_14.pdf385.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.