Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25966
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сидорова, Т.О. | - |
dc.contributor.author | Кащена, Н.Б. | - |
dc.contributor.author | Лисак, Г.Г. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-10T21:50:39Z | - |
dc.date.available | 2023-03-10T21:50:39Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Сидорова Т.О., Кащена Н.Б., Лисак Г.Г. Специфіка фінансового аналізу в сучасних умовах ведення бізнесу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 127-137. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25966 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто традиційний підхід до проведення фінансового аналізу і можливість його застосування з урахуванням специфіки функціонування вітчизняних підприємств в сучасних умовах. | uk_UA |
dc.description.abstract | Traditional approach to the leadthrough of financial analysis and possibility of its application with the account of specific functioning of domestic enterprises in modern conditions is considered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | фінансовий аналіз | uk_UA |
dc.subject | бізнес | uk_UA |
dc.subject | сучасні умови ведення бізнесу | uk_UA |
dc.subject | financial analysis | uk_UA |
dc.subject | business | uk_UA |
dc.subject | modern business conditions | uk_UA |
dc.subject | финансовый анализ | uk_UA |
dc.subject | бизнес | uk_UA |
dc.subject | современные условия ведения бизнеса | uk_UA |
dc.title | Специфіка фінансового аналізу в сучасних умовах ведення бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_1(1)__21.pdf | 1.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.