Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25948
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузнецова, С.О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-10T18:54:47Z | - |
dc.date.available | 2023-03-10T18:54:47Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Кузнецова С.О. Про аналітичну оцінку наукових поглядів на методологію обчислення бухгалтерського прибутку. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 89-97. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25948 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто аналітичний аспект методології обліку прибутку в контексті історичного розвитку світової бухгалтерської думки. | uk_UA |
dc.description.abstract | The analytical aspect of methodology of account is considered arrived in the context of historical development of world book-keeping idea. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | аналітична оцінка | uk_UA |
dc.subject | наукові погляди | uk_UA |
dc.subject | методологія | uk_UA |
dc.subject | обчислення | uk_UA |
dc.subject | бухгалтерський прибуток | uk_UA |
dc.subject | analytical evaluation | uk_UA |
dc.subject | scientific views | uk_UA |
dc.subject | methodology | uk_UA |
dc.subject | calculation | uk_UA |
dc.subject | accounting profit | uk_UA |
dc.subject | аналитическая оценка | uk_UA |
dc.subject | научные взгляды | uk_UA |
dc.subject | методология | uk_UA |
dc.subject | вычисление | uk_UA |
dc.subject | бухгалтерская прибыль | uk_UA |
dc.title | Про аналітичну оцінку наукових поглядів на методологію обчислення бухгалтерського прибутку | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_1(1)__16.pdf | 895.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.