Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25629
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorГузар, У. Є.-
dc.contributor.authorФесун, С.-
dc.date.accessioned2023-03-07T12:22:15Z-
dc.date.available2023-03-07T12:22:15Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationФесун С. Розвиток розумних технологій в готельно-ресторанному бізнесі. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасний маркетинг: стратегічне управління та інноваційний розвиток": до 90-річчя заснування ХНТУСГ, 15 жовтня 2020 р.; наук. кер. Гузар У. Є. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 301-302.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25629-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleРозвиток розумних технологій в готельно-ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасний маркетинг: стратегічне управління та інноваційний розвиток": до 90-річчя заснування ХНТУСГ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Suchasnyi marketynh stratehichne upravlinnia ta innovatsiinyi rozvytok 15.10.2020-96.pdf288.53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.