Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25421
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скуріхіна, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Цихановська, І. В. | - |
dc.contributor.author | Павлоцька, Л. Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-06T16:17:28Z | - |
dc.date.available | 2023-03-06T16:17:28Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Скуріхіна Л. А., Цихановська І. В., Павлоцька Л. Ф. Дослідження впливу харчової добавки «Магнетофуд» на фізико-хімічні показники м’ясних посічених напівфабрикатів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 124-126 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25421 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2 | - |
dc.title | Дослідження впливу харчової добавки «Магнетофуд» на фізико-хімічні показники м’ясних посічених напівфабрикатів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-124-126.pdf | 153.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.