Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
02. Автореферати дисертацій
05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 29 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Удосконалення якості м’ясних емульсійних виробів, збагачених на кальцій: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
Серік, Максим Леонідович
;
Шурдук, Інна Володимирівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016
Формування якості пастильних виробів із використанням стевії та еламіну: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
Дюкарева, Галина Іванівна
;
Соколовська, Олена Олександрівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017
Товарознавча оцінка круп із гречки і проса та продуктів з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
;
Попова, Тетяна Миколаївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017
Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробки: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
Селютіна, Галина Анатоліївна
;
Гапонцева, Оксана Володимирівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011
Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство
Мардар, Марина Ромиківна
;
Валевська, Людмила Олександрівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2003
Товарознавча характеристика апідобавок із трутневих личинок і прополісу та їх застосування в продуктах харчування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Прохода, Ірина Олексіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011
Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Рудавська, Марія Володимирівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016
Формування споживних властивостей настоянок зі зниженим токсичним ефектом: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
Головко, Микола Павлович
;
Колесник, Вікторія Валентинівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019
Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
Пенкіна, Наталія Михайлівна
;
Татар, Лариса Василівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра товарознавства в митній справі
2019
Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягідної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
Одарченко, Андрій Миколайович
;
Соколова, Євгенія Борисівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра товарознавства та експертизи товарів
Discover
Author
1
Валевська, Людмила Олександрівна
1
Віннікова, Владислава Олександрівна
1
Гапонцева, Оксана Володимирівна
1
Захаренко, Віталій Олександрович
1
Значек, Рафаела Рафаелівна
1
Колесник, Вікторія Валентинівна
1
Коробець, Неллі Володимирівна
1
Макаренко, Оксана Георгіївна
1
Непочатих, Тетяна Анатоліївна
1
Одарченко, Андрій Миколайович
.
next >
Subject
3
гарбуз
3
заморожування
3
морква
3
морковь
3
потребительские свойства
3
токсические вещества
3
тыква
2
contaminants
2
elamin
2
freezing
.
< previous
next >
Date issued
1
2020 - 2021
12
2010 - 2019
16
2001 - 2009
Has File(s)
29
true