Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24845
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСвідло, К. В.-
dc.date.accessioned2023-03-02T09:36:43Z-
dc.date.available2023-03-02T09:36:43Z-
dc.date.issued2011-10-20-
dc.identifier.citationСвідло К. В. Технологія рибних січених виробів геродієтичного призначення. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 173-174uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24845-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesОздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4-
dc.titleТехнологія рибних січених виробів геродієтичного призначення.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-173-174.pdf163.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.