Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24645
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorЧуйко, А. М.-
dc.date.accessioned2023-03-01T11:05:24Z-
dc.date.available2023-03-01T11:05:24Z-
dc.date.issued2011-10-20-
dc.identifier.citationМихайлов В.М., Чуйко А.М. Теоретичні аспекти формування споживчих властивостей борошняної продукції високої якості. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 97-98uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24645-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3-
dc.titleТеоретичні аспекти формування споживчих властивостей борошняної продукції високої якостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-97-98.pdf153.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.