Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24456
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПешук, Л. В.-
dc.contributor.authorГаленко, О.-
dc.date.accessioned2023-02-28T11:31:45Z-
dc.date.available2023-02-28T11:31:45Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГаленко О. Розробка рецептур січених напівфабрикатів геродієтичного призначення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Пешук Л. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 115.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24456-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка рецептур січених напівфабрикатів геродієтичного призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_115.pdf117.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.