Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24456
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Пешук, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Галенко, О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-28T11:31:45Z | - |
dc.date.available | 2023-02-28T11:31:45Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Галенко О. Розробка рецептур січених напівфабрикатів геродієтичного призначення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Пешук Л. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 115. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24456 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Розробка рецептур січених напівфабрикатів геродієтичного призначення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_115.pdf | 117.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.