Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24419
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМардар, М. Р.-
dc.contributor.authorБуняк, Е. В.-
dc.date.accessioned2023-02-28T10:40:29Z-
dc.date.available2023-02-28T10:40:29Z-
dc.date.issued2011-10-20-
dc.identifier.citationМардар М. Р., Буняк Е. В. Расширение ассортимента зерновых продуктов на основе взорванных зерен злаковых культур. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 27-28uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24419-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації в теоретичному та практичному товарознавстві;Секція 1-
dc.titleРасширение ассортимента зерновых продуктов на основе взорванных зерен злаковых культурuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-27-28.pdf240.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.