Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24392
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Ковтунов, А. В. | - |
dc.contributor.author | Хващевская, А. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-28T09:31:10Z | - |
dc.date.available | 2023-02-28T09:31:10Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Хващевская А. С. Анализ повышения эффективности производства говядины на примере ОАО "Агрокомбинат "Дзержинский". Матеріали Четвертої Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем", 8 жовтня 2020 р.; науч. рук. Ковтунов А. В. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 553-556. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-7602-83-4 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24392 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.title | Анализ повышения эффективности производства говядины на примере ОАО "Агрокомбинат "Дзержинский" | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали Четвертої Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnykh system_8.10.2020-201.pdf | 182.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.