Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24033
Title: | Інноваційні технології вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок з рослинної сировини |
Authors: | Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна Берестова, Аделіна Анатоліївна |
Keywords: | інноваційна технологія;низькотемпературна обробка;плодово-ягідне морозиво;наноструктуроване пюре;кріодеструкція;механоактивація |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Павлюк Р. Ю. Погарська В. В., Берестова А. А. Інноваційні технології вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок з рослинної сировини. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2013. № 4/10 (64). С. 57-62. |
Series/Report no.: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 4/10 (64) |
Abstract: | Науково обґрунтована та розроблена інноваційна технологія натурального вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок у формі наноструктурованого пюре з рослинної сировини, підібрано рецептурний склад, досліджено вміст БАР в нових видах морозива при збагаченні рослинними добавками. Як інновацію при отриманні заморожених дрібнодисперсних добавок було використано кріогенне «шокове» заморожування і низькотемпературне подрібнення. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24033 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_peredovykh_tekhnologiy_2013_4_10.pdf | 892.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.