Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24033
Title: Інноваційні технології вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок з рослинної сировини
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Берестова, Аделіна Анатоліївна
Keywords: інноваційна технологія;низькотемпературна обробка;плодово-ягідне морозиво;наноструктуроване пюре;кріодеструкція;механоактивація
Issue Date: 2013
Citation: Павлюк Р. Ю. Погарська В. В., Берестова А. А. Інноваційні технології вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок з рослинної сировини. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2013. № 4/10 (64). С. 57-62.
Series/Report no.: Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 4/10 (64)
Abstract: Науково обґрунтована та розроблена інноваційна технологія натурального вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок у формі наноструктурованого пюре з рослинної сировини, підібрано рецептурний склад, досліджено вміст БАР в нових видах морозива при збагаченні рослинними добавками. Як інновацію при отриманні заморожених дрібнодисперсних добавок було використано кріогенне «шокове» заморожування і низькотемпературне подрібнення.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24033
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_peredovykh_tekhnologiy_2013_4_10.pdf892.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.