Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2396
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравченко, Ю. М.-
dc.date.accessioned2022-07-01T15:26:29Z-
dc.date.available2022-07-01T15:26:29Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКравченко Ю. М. Принципи системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР). Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 198-201 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2396-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПринципи системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-198-201.pdf299.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.