Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2396
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Ю. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-01T15:26:29Z | - |
dc.date.available | 2022-07-01T15:26:29Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Кравченко Ю. М. Принципи системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР). Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 198-201 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2396 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Принципи системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-198-201.pdf | 299.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.