Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2394
Title: Шляхи підвищення якості продукції
Authors: Фанаскова, А. В.
Антощенкова, В. В.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Фанаскова А. В., Антощенкова В. В. Шляхи підвищення якості продукції. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 194-195 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2394
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-194-195.pdf287.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.