Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23692
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКудряшов, І.О.-
dc.contributor.authorАртюгін, А.В.-
dc.date.accessioned2023-02-22T14:42:09Z-
dc.date.available2023-02-22T14:42:09Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКудряшов І. О., Артюгін А. В. Оптимальне співвідношення частин уроку як один із засобів удосконалення занять з фізичного виховання студентів ХДУХТ. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 680-686.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23692-
dc.description.abstractРозглянуто питання вдосконалення системи проведення занять з фізичного виховання, виявлено значення трьох функціонально пов'язаних складових частин заняття: підготовчої, основної та завершальної.uk_UA
dc.description.abstractThe considered a question of perfection of the system of conducting of employments from physical education, found out the value of three functionally linked constituents of parts of employment: preparatory, basic and finishing.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectурокuk_UA
dc.subjectчастина урокуuk_UA
dc.subjectзаняттяuk_UA
dc.subjectфізичне вихованняuk_UA
dc.subjectстудентиuk_UA
dc.subjectХДУХТuk_UA
dc.subjectlessonuk_UA
dc.subjectpart of the lessonuk_UA
dc.subjectoccupationuk_UA
dc.subjectphysical educationuk_UA
dc.subjectstudentsuk_UA
dc.subjectKhDUHTuk_UA
dc.subjectурокuk_UA
dc.subjectчасть урокаuk_UA
dc.subjectзанятиеuk_UA
dc.subjectфизическое воспитаниеuk_UA
dc.subjectстудентыuk_UA
dc.subjectХДУХТuk_UA
dc.titleОптимальне співвідношення частин уроку як один із засобів удосконалення занять з фізичного виховання студентів ХДУХТuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_2_96.pdf725.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.